Sikeres ACHEMA vásár Frankfurt am Mainban - Új termékválaszték bemutatása

Az idei Frankfurt am Main-i Achema 2018 vásáron a Nabertherm ismét megmutatta fejlődését a labor- és elemzéstechnika területén. Számos ügyfél odatalált standunkhoz és érdeklődött a legújabb labor- és ipari kemencéink után.

A Nabertherm nemcsak a meglévő választékot bővíti, hanem folyamatosan dolgozik új termékcsaládok fejlesztésén is. Így ebben az évben első alkalommal mutattuk be a kompakt és vonzó árfekvésű kerámiakemencéket 1400 °C-os maximális alkalmazási hőmérséklethez. Az SiC fűtéssel rendelkező, már ismert magas hőfokú kemencéket egy nagyobb, 16 literes kapacitású modellel bővítettük. További újdonságként mutattunk be egy 30 literes kapacitású kompakt szárítószekrényt, amely egy kisebb kapacitású berendezéssel egészíti ki a TR-termékcsaládot. Különleges fénypontként jelennek meg az L..BO sorozat új hamvasztó kemencéi. Ezek a kemencék egy beépített utóégetővel rendelkeznek annak érdekében, hogy közvetlenül elégessék és tisztítsák a folyamat során keletkező organikus égésgázokat.

A kiállításon zajló beszélgetések középpontjában újra és újra az szerepelt, hogy a Nabertherm csak olyan szigetelőanyagokat használ, amelyek a TRGS 905, 1. vagy 2. osztály szerint nem minősülnek rákkeltő anyagnak. A választék átalakítására már két évvel ezelőtt sor került. A Nabertherm még ma is vezető szerepet tölt be a kemenceépítés technológiai fejlesztésének területén.

Valamennyi újdonság megtekinthető az új Labor katalógusban.